Lesna polanka- sklonilas mnie do namyslu nad zalozeniem nowego tematu w "towarzyskich" pt." Naprawianie swiata", byloby to dobre bo to temat na czasie widzac to wszystko dookola. Ciekawy jestem Waszych pomysłow

Tez jestem ciekawy, waszej opini, gdyby w tym dziale obok przypadku schorzenia, podsuwac obok ziolek, co nalezy spożywać, aby organizm mogl wyjsc na prostą. Czy do ziół mozna zaliczyc pozywienie jakim sie niewatpliwie mozemy poratowac ?

Wszystko dookoła to jakies ziola i jakies żyjątka

Czy jest wam znany problem gospodyn domowych : co ja dzisiaj mam gotować ...

Podpowiedzcie tym potrzebujacym chorym co gotowac, obok tego co zaparzać

Dzisiaj juz tez nie wiem jak zbilaansowac sobie dietę. Powiedzmy ze szukam najwiecej z wit C. (wierze panu J Ziębie)
Nie moge spac, a wlasciwie to obok mojego stanu choroby to odczuwam przyrost energii (czyzby to wit C i wczorajsze wino wieczorem ? Zawsze po alkoholu mam powera. Ale to takiego na drugi dzien, nie tego zaraz po spozyciu

oczy znowu zaropiale, tak jak po przebudzeniu wczorajszym... Gardlowa kluska sie powiekszyla i bardziej ja czuje.
Co tu robic, co tu zjesc... Zapytam żołądka

Hej ! Wymyslilem, ten power jest po to zeby sie poruszac ! Chodzi o mobilizacje ! Klina chorobie ! Juz mialem przypadek ze po morsowaniu, ozdrowialem... Bieg w deszczu o pólnocy ? Brzmi ciekawie...
edit: wciąlem granata po godzinnej przebieżce. Ale nie całego, tylko połowę. Oj, ile bylo przemysleń podczas biegania, az sie w glowie kotłowało.