Autor Wątek: łagodny szampon  (Przeczytany 75463 razy)

Offline jolkaj

• Moderator
  • Dużo Pisze
Odp: łagodny szampon
« Odpowiedź #90 dnia: Grudzień 19, 2014, 12:46:04 »
Cezet ale to jak szampon stosujesz, konsystencja mydła czy mazidła?
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się to opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto. Prof. Bartoszewski

Offline cezet

• Więcej Pisze
« Odpowiedź #91 dnia: Grudzień 19, 2014, 12:48:40 »
To jest konsystencja pasty BHP :D Coś jak żeloguma. Zaczyna się pienić w połączeniu z wodą. Sobie kup, co Ci szkodzi? Fajne jest.
P.S. Moi bez szemrania sami się myli savon noir z różą damasceńską, jak ich zmusiłam za pierwszym razem po opalaniu w Chorwacji, to docenili i potem już tylko tym, bo "takie delikatne".
« Ostatnia zmiana: Grudzień 19, 2014, 12:52:20 wysłana przez cezet »

Offline jolkaj

• Moderator
  • Dużo Pisze
« Odpowiedź #92 dnia: Grudzień 19, 2014, 12:51:01 »
Ja to staram sie nie kombinowac. Forumowa kopytko kombinuje z moimi włosami i czekam na szamionik cud miód marzenie  :D
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się to opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto. Prof. Bartoszewski

Offline cezet

• Więcej Pisze
« Odpowiedź #93 dnia: Grudzień 19, 2014, 12:54:16 »
Aaa, ale tutaj jest świetny skład, ja mam włosy falowane, cholery można dostać z nimi bo wybredne takie, ale to mydełko im pasuje. To znaczy "sobie kup" to miałam na myśli to, że zawsze możesz zużyć do ciała, jeżeli na włosach się nie sprawdzi, a na marginesie to, że ja mam przejścia z szamponami i ciągle szukam ideału, więc wiem że trudno znaleźć. Ale u synka jest nieźle (włosy niskoporowate) i u mnie też (średnio- i wysokopory), więc to już jest niezły wynik.

« Ostatnia zmiana: Grudzień 19, 2014, 13:10:45 wysłana przez cezet »