General Category > Fitoterapia zakażeń i chorób pasożytniczych.

Glista ludzka, objawy neurologiczne

(1/3) > >>

Davidek:
Witam,

mam pytanie odnośnie leczenia pasożyta glisty ludzkiej, który daje objawy ze strony ukladu nerwowego, takie jak:

osłabienie mięśniowe
zaburzenia koncentracji, pamieci
tiki mięśniowe
zrywy miokloniczne
ogólnie osłabienie
senność
nadmierne pocenie
zimne stopy (słabe mikrokrążenie)
podwyższona temperatura ciała
nadpobudliwość nerwowa i psychoruchowa

chciałbym się dowiedzieć jakie są alternatywy w medycynie naturalnej na jak najszybsze wytępienie tego dziadostwa, bo szczerze mówiąc to żyć mi się przez to coś już nie chce :/

Renia:
Przeczytaj wątek marcowej, bo macie podobne problemy http://rozanski.ch/forum/index.php?topic=3814.0

Basia:
A jak to zostało ustalone, że to glista?

Pozdrowienia :-)

Davidek:

--- Cytat: Basia w Luty 09, 2016, 19:48:31 ---A jak to zostało ustalone, że to glista?

--- Koniec cytatu ---

Nie zostało ustalone, chodziłem do stu lekarzy od 7 lat nikt nic nie potrafił jednoznacznie określić, a ja już mam dosyć :(
W badaniu IGG z surowicy na gliste ludzką wyszło mi 10,020 NTU co daje wynik pozytywny, aczkolwiek mówie nie wiem dokładnie co mi jest mam milion badań i nikt nie potrafi, żaden lekarz nic powiedzieć. Dałbym sporo gdybym trafił na kompetentnego lekarza, który wyjaśnilby przczyny moich dolegliwości. Wczoraj wypiłem nano srebro koloidalne i objawy sie pogorsyzły, wieczorem miałem nogi z waty, totalne rozkojarzenie, jeszcze większe niż na codzień. Mam już dosyć..

Basia:
Dogadaj się z jakimś weterynarzem, który ma mikroskop na temat badania kału.

A teraz na spokojnie, napisz, jak się odżywiasz.
Czy ostatnio na coś chorowałeś? Jak to się zaczęło?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej