Autor Wątek: zioło Yan hu suo  (Przeczytany 2437 razy)

Offline kickboxer

• Średnio Pisze
zioło Yan hu suo
« dnia: Styczeń 14, 2016, 16:47:22 »
witam mam pytanie a może zioło stosowane na schizofrenie bardzo skuteczne yan hu suo nie powinno pogłębić uszkodzenia neurologicznego? jak to jest bo to niejest zioło neuroprotekcyjne....bardzo proszę o rade....

Offline Wesoły Sen

• Więcej Pisze
  • Ojcze Święty Janie Opalo módl się za nami
Odp: zioło Yan hu suo
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 14, 2016, 17:15:15 »
Yan Hu Suo podobnie jak rauwolfia spłyca akcje serca, jesli ciśnienie, tetno i puls nie odbiegają zbytnio od normy to nic sie nie powinno stać. Trzeba poprostu kontrolowac te parametry i zaczynac od małyd dawek a potem zwiększać. Wszystko zalezy od organizmu jedni lepiej tolerują leki z półki "opiaty" inni gorzej.
Jedna nitka DNA jest + a druga nitka -.  Całkowite sterowanie falami elektromagnetycznymi wszystkimi chorobami człowieka, komórkami, wirusami. Prąd powstaje z rozmagnesowania które zabija planetę obniżając pasy Van Allena. Walka z totalną kontrolą systemu śmierci się zaczyna

Offline kickboxer

• Średnio Pisze
Odp: zioło Yan hu suo
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 14, 2016, 18:07:54 »
ok. niestety u mnie z tym cisnieniem jest róznie tak samo z pulsem akcją serca,ale cos mi sie wydaje,że to zaszkodzi bo rauwolfia szkodziła a to ma podobne działanie nawet niechce próbować i kasy w błoto wydawać,ale znalazłem coś takiego to już dawno,ale niepróbowałem bo znalazłem siledin coś takiego mikstura według ojca klimuszko na schizofrenie wielu ludziom pomaga:
http://schizofrenia.evot.org/viewtopic.php?t=4884