General Category > Gospodarstwo domowe
Materac z łuski gryki i gorczycy
zieba.polesie:
Witam
Bardzo to wszystko jest ciekawe potwierdza to takie moje powiedzenie że Myślenie jest obowiązkiem a nie przywilejem.Co do materaca to myślę że ,w technologi produkcji podają twarde napełnienie komór materaca powoduje dyskomfort w użytkowaniu co jest prawdą bo na twardym śpi się mało przyjemnie ale i możliwość przesuwania się nasion jest utrudniona.Moja hipoteza brzmi:przy lużnym napełnieniu komór nasiona gorczyc mogą swobodnie się przemieszczać wówczas w skutek tarcia wyzwala się temperatura powodując uwalnianie się olejków eterycznych .Mamy aromatoterapię co już pisałem.Rzecz druga ,proste doświadczenie z pałeczką ebonitową ,pałeczka pozostawiona sama sobie ma potencjał elektryczny powiedzmy nie wielki ,za to potarta wyzwala wyzwala energię dużo większą .To samo może dotyczyć nasion gorczyc pozostawione same sobie posiadają potencjał jakiś tam ale potarte zwiększają swój potencjał i w przypadku napotkania odmiennego bieguna następuje wyładowanie elektryczne .Jeśli ten odmienny biegun to organizm ludzki to mamy zwykły elektro wstrząs.Co wy na to,zapraszam do dyskusji analityków.
janek:
Analitykiem nie jestem ale trochę używam olejków eterycznych.
Nie wiem czy celowo piszesz tyle o tarciu, pałeczkach, potencjale, wyładowaniach...
Nie wiem ile by się tych olejków mogło wyzwalać ale jeśli mowa o tarciu to myślę, że uprawiając sex na takim materacu to ... no właśnie można wstawić parę wersji i zostawiam to do fantazji każdego czytającego, w każdym razie tarcie, temperatura chyba wzrośnie i chyba to dobrze?
zieba.polesie:
Bardzo mi by było przyjemnie jeśli nasz materacowy temat wpłynie pozytywnie na liczbę orgazmów.
Pozdrawiam
Ptaszek
Nawigacja
Idź do wersji pełnej