Stosowałem dermovital i hepatoprotektor po jednym opakowaniu profilaktycznie, nie odczułem różnicy żadnej, ale też żadnych problemów nie miałem w tym okresie. po dermovitalu mi włosy nie odrosły
Najciekawszym preparatem wydaje sie być Neuroprotector jak sie porówna skład do ceny i innych preparatów tego typu, tu każdy powinien odczuć działanie, czy zdrowy, czy chory. W niedługim czasie pewnie przetestuję, jak będę potrzebował jakiegoś kopa - to się podzielę opinią. Kolega któremu wycinali kilka lat temu krwiaka w mózgu to stosuje i się po tym lepiej czuje. Drugiego kolegi ojciec tez był zadowolony, pracuje fizycznie na budowie i odczuł działanie wzmacniające preparatu dość szybko.
Prostaherb, femiherb i diabetonin - o tym od obcych mi osób słyszałem ze działają, cokolwiek to znaczy.
Swoją droga firma ma fatalny marketing i dystrybucję, sam chyba nie będę chwilowo zamawiał z powodu krótkich terminów przydatności preparatów jakie są obecnie oferowane. Może być tak że znikną z rynku za jakiś czas, jak to tak dalej będzie wyglądać.