A jak jest u dziecka ze składem krwi?
Jeśli chodzi o napięcia mięśniowe, to łuskiewnik je rozluźni, ale może warto przemyśleć magnez? Chociażby w postaci Galicjanki z sokiem.
Pozdrowienia :-)
Basiu miał robioną morfologie niedawno jest książkowa razem z żelazem. Wydaje mi się że już nie ma tych napięć mięśniowych. Jak był młodszy to miał a teraz chyba ok.
Napięcia mięśniowe robią się też w tedy jak mamy kręgi poprzestawiane. Organizm wtedy spina mięśnie obok tych kręgów żeby utrzymać kręgosłup. Mięśnie i ścięgna też można przestawiać. Potrafią to naprawdę nieliczni ludzie. Maja chyba jakiś dar wiedzą za co złapać i co wstawić na miejsce. Lekarze też w to nie wierzą. W związku z tym że mam boreliozę i osłabione mięśnie często z takich masażystów korzystam. Nie są to zwykłe masaże bo to raczej chwilowa pomoc i nic nie pomaga a takie nastawienie wszystkiego od razu stawia na nogi.
Basiu ta Galicjanka to woda butelkowa? Ja u siebie stosuję też kąpiele magnezowe co prawda nie wiem czy coś dają ale od czasu do czasu robię. Z synkiem nie próbowałem bo nie wiem czy można.