KOchani, pieknie Wam wszystkim dziekuje. Chcialam wlasnie zawiadomic ze dotarly do mnie zioła wg protokolu Buhnera. Mam zamiar je zazywac przez jakis czas dopoki nie ułoze jakiegos innego planu działania. Generalnie do mnie trzeba ostatnio Wielkimi Literami i najlepiej napisac. Masz brac to i to wtedy i wtedy w takich i takich dawkach. Dostałam tez Myco Caspulen bo mam wrazenie ze najbardziej mi mycoplasma miesza w tym wszystkim. Napisze co mam i co zazywam : Moze to jakos uzupelnicie albo zmodyfikujecie
Andrographis 3x 2 kapsułki
Cat's Claw 3x 2 kapsułki
Sarpasarilla 3x 1 kapsułka
Boswellia serata 3x 1 kapsułka
Artresan 3x 1 kapsułka
wit d 3x 1 kapsułka po 2000U
wit a 3x 2 kapsułki
Silimarol 3x 1 kapsułka
ACC 2 x dziennie po 600
Myco capsulen 2x 2 kapsułki
Omega 3 1 kapsułka dziennie
biotyna 5 mg
szklanka czystka 1 x dziennie
nagietek, skrzyp, krwawnik, pokrzywa 1x dziennie
Ponadto biore domiesniowo milgamme na uzupelnienie wit b
i Traumeel w iniekcjach na stawy
Za 2-3 dni doloze Resveratrol 3x 2 kapsułki dziennie
Potem chce wejsc na wszystko po 3 kapsułki i tak zostac na jakis czas
Zakupiłam tez wyciag ze szczeci, ale na razie go nie uzywam.
Mam w tej chwili zapas na jakies 1, -2 miesiace leczenia. Potem chcialabym wejsc powoli na nasze zioła.
Teraz dopiero pisze o tym co biore bo musialam to jakos ogarnac i pozapisywac co i jak. Dzisiaj jakos sie kiepskawo czuje, jakas mgla umysłowa mnie ogrania i najchetniej bym sie polozyla i pospala troche. Moze daje znac niedosypianie moje ostatnio
A z takich dziwnych objawów to mam trzaski w głowie. Jak sie klade spac to mam wrazenie ze sa jakies wyladowania elektryczne i ze zaraz zgasne:( Jakby ktos mial mnie wylaczyc pstryczkiem. No i oczywiscie zrywam sie na rowne nogi wtedy:( Jakies takie leki dziwne. Moze cos na spanie dolozyc? Melise?