General Category > Rozmowy towarzyskie zielarzy
Wspólne wyprawy i spotkania
halszka:
Myślę, że byłoby fajnie zorganizować się wzajemnie, na wspólne wyprawy na zioła (pomysł Heidarh) oraz zorganizować jakiś zlot. Już się nie mogę doczekać wiosny, chociaż jeszcze jakby nie było nie koniec sezonu, bo jemioła do zbierania. Ale nawet nie wiem gdzie jest tutaj, bo na Ukrainie jej zatrzęsienie. Mieszka ktoś z was w sensownej odległości od Tarnowa?
Wcale nie wykluczam wypraw dalszych:)) A i miło będzie gościć u siebie. Tylko do marca mnie nie będzie w Polsce.
Heidhr:
Cieszę sie, że P Halszka założyła osobny temat odnośnie wspólnych wypraw. Bardzo mi tego brakuje. Tak, teraz jeszcze jemioła została do zebrania w tym sezonie.
halszka:
Sory za zmienienie nicka Heidhr:)
Z jakiego regionu kraju jesteś?
Heidhr:
nie ma problemu :)
jestem ze Śląska z ok Katowic ale odległość nie jest problemem.
halszka:
Dobrze by było się zastanowić odnośnie spotkania, zlotu czy jak to nazwać: Kiedy, jak długo i gdzie. Myślę, że miesiąc czerwiec jest takim akuratnym. Warto już teraz o tym pomyśleć, aby ustawiać sobie inne plany tak, aby można było przyjechać.
Jak długo?- Ja myślę aby to był tydzień, taki fajny pomysł na wczasy, a może by i zabrać rodzinkę. Chociaż 3 dni łatwiej jest zorganizować w weekend.
No i kto jest zainteresowany czymś takim. Ja na pewno.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej