Autor Wątek: Borelioza i Bartonnella dylemat zioła czy ILADS  (Przeczytany 14304 razy)

Offline Basia

• Płytki nurek
  • Global Moderator
  • Dużo Pisze
Odp: Borelioza i Bartonnella dylemat zioła czy ILADS
« Odpowiedź #30 dnia: Stycznia 23, 2015, 10:41:33 »
Uli.
Wydaje mi się, że pomyliłeś fora. Mnie się wydaje, że my na tym forum zajmujemy się zielarstwem  w wersji naukowej.
Jeśli wierzysz w szamaństwo prezentowane na bioslone to powinieneś tam wrócić i poprosić mistrza aby Cię uzdrowił.

Człowieka pewnie Google wyrzuciło najpierw na Słoneckiego i tak poszło.
Przecież miszczu posługuje się językiem naśladującym naukowy, nawet wydał książkę, od czasu do czasu ma zdania, którym nie można niczego zarzucić.
Szkoda zdrowia na analizowanie sekty Bioslone.

Pozdrowienia :-)

Offline uli27

• Nowy
  • *
« Odpowiedź #31 dnia: Stycznia 23, 2015, 10:43:20 »
Znikną mi cały wpis Pawła w wątku. Chyba za dużo dzisiaj nie popisze bo wczoraj pofolgowałem z siedzeniem przy komputerze i dzisiaj nie mogę na gnoty:((

Offline Paweł

• Ekspert forum
  • Więcej Pisze
« Odpowiedź #32 dnia: Stycznia 23, 2015, 13:16:34 »
Tutaj zostałem przemoderowany przez Basię:

http://rozanski.ch/forum/index.php?topic=3047.0

Offline Iskierka

• Mało Pisze
  • **
« Odpowiedź #33 dnia: Stycznia 23, 2015, 17:31:47 »
Przyszło mi dzisiaj kolejne badanie z innego lab polecanego przez zielarkę w którym wyszła glizda ludzka, lamblia, helikobakter, duża ilość moczanów, mała ilość leukocytów, erytrocyty duża ilość, komórek grzybów i candida albicans b. duża ilość. Przyznam że zdziwiła mnie ta szczegółowość opisu oczywiście była jeszcze konsystencja, zapach, i jakie resztki pokarmowe.

Podajcie proszę nazwę tego dobrego laboratorium.

Offline gumppek

• Kłam­stwo nie sta­je się prawdą tyl­ko dla­tego, że wie­rzy w nie więcej osób.
  • Ekspert forum
  • Dużo Pisze
Góral­ska teoria poz­na­nia mówi, że są trzy praw­dy: Świen­ta prow­da, Tyż prow­da i Gówno prowda.
Józef Stanisław Tischner

Offline Hiacynta

• Nowy
  • *
« Odpowiedź #35 dnia: Kwietnia 15, 2015, 11:37:25 »
Nie dziwcie się ulemu 27 ,ze się pogubił,bo na to aby te wszystkie sposoby  leczenia grzybicy jelit czy też boreliozy  sobie przyswoić  trzeba poświecić dużo czasu .A może by gumppek,(który ma ogromną wiedzę i na sobie samym te sposoby leczenia przetestował) opracował taka broszurkę, w której zawarłby przepisy leczenia i za zaliczeniem pocztowym ,kazdy by sobie mógł u niego taka broszurkę zakupić ?.
Pozdrawiam.