General Category > Sprzęt i urządzenia do przyrzadzania leków
generator srebra koloidalnego - jak zrobić samemu.
Vereinigten:
Wierzę, że tutaj są ludzie, którzy takich rzeczy raczej robić nie będą. Srebro może i nie jest szczególnie niebezpiecznym pierwiastkiem, ale takie leczenie się na własną rękę, bez profesjonalnych konsultacji jest mówiąc szczerze - lekkomyślne. A już na pewno odwagi trzeba do wypicia takiego srebra koloidalnego, własnej produkcji.
janek:
Mnie zaś wydaje się, że odwagi to trzeba mieć sporo aby używać środków nie wiadomo jak wytworzonych.
Zawsze będę miał więcej pewności co do rzeczy własnoręcznie wytworzonych niż kupionych.
Jakie profesjonalne konsultacje?
U kogo?
Basia:
--- Cytat: Vereinigten w Grudnia 16, 2014, 20:51:30 ---Wierzę, że tutaj są ludzie, którzy takich rzeczy raczej robić nie będą. Srebro może i nie jest szczególnie niebezpiecznym pierwiastkiem, ale takie leczenie się na własną rękę, bez profesjonalnych konsultacji jest mówiąc szczerze - lekkomyślne. A już na pewno odwagi trzeba do wypicia takiego srebra koloidalnego, własnej produkcji.
--- Koniec cytatu ---
Piłam produkt kuchenny z Międzyborowa ja, i wiele innych osób i żyjemy. Dawka to około pół łyżeczki rzadkiego błotka na litr gazowanej wody do wypicia w ciągu 3-4 dni. Prawdą jest, ze przedawkowane odkłada się wszędzie, w tym i na skórze i człowiek robi się szarosrebrny.
Pozdrowienia :-)
Vereinigten:
No nie tylko srebrzyca. Nie mówcie że to nie działa na wątrobę oraz inne narządy. I z tego co pamiętam, to srebro jest antagonistą miedzi, która jest całkiem ważnym mikroelementem.
Co do postu janka - sugerujesz, że srebro koloidalne do zastosowań lecznicznych/farmaceutycznych jest wytwarzane pokątnym sposobem?
U kogo konsultacje? U osób mądrzejszych w tej kwestii.
Basia:
Zgadza się, wszystko w miarę i kiedy trzeba.
Ten Rosjanin, o którym pisałam używał srebrnej wody do leczenia paskudnych ran, odleżyn i nowotworów. On uważał, że nowotwór powinien usunąć chirurg, a srebrna woda w połączeniu z ziołami pomoże posprzątać organizm, zamiast zatruwania chemią czy naświetlaniami.
Przeczytałam książeczkę i nie pamietam, by zalecał popijanie srebrnej wody, ot tak, dla zdrowia.
Pozdrowienia :-)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej