Sprawy się posuwają szybko do przodu.
Dostałem już olejek,fajny świeży.
Jutro mają przyjść butelki.
Przed chwilą wysłałem do wszystkich zainteresowanych maila.
Przepraszam, że niektórym musiałem obciąć, ale każdy dostał min. te 250g.
Czekam na przelewy.
W pon, wt będę wysyłał paczki.
Tyle konkretów - teraz ogólnie.
Myślę, że wszystko zakończy się pozytywnie i wszyscy dostaną.
Jeśli się uda, to ta akcja pokazuje, że kursanci a może w połączeniu z forumowiczami są w stanie przeskoczyć hurtowe ilości potrzebne do realizacji zamówień na olejki.Niestety ilości kilogramowe to norma.
Ja jestem jak wiadomo wielkim fanem olejków bo po prostu są najsilniejsze i w pewnych schorzeniach typu bakterie czy grzyby musi być ten "młot" jak to Basia określa i nim zawsze najpierw trzeba uderzyć ( a nie ma lepszego) a potem stosować inne rzeczy. Mają zbyt wiele zastosowań aby je lekceważyć jak do tej pory się działo.
Pojedyńczo żaden zielarz nie jest w stanie "przerobić " takich ilości ale podzielone na mniejsze porcje dla wielu ludzi, jest już do przejścia.
Naprawdę bardzo się cieszę, że sprawa się zakończyła pozytywnie, dziękuję też wszystkim za zainteresowanie bo dzięki Wam - uczestnikom kursu dr Róząńskiego sprawa ruszyła.
Tylko dla 5 aktywnych uczestników forum (mam na myśli osoby z 5 postami) - zarezerwowałem 5 but.(po jednej dla każdego) po 50g w cenie 15zł plus 9 wysyłka poleconym. Jeśli ktoś zainteresowany - proszę pisać na PW.