Autor Wątek: Mam diagnozę - borelioza. Dziecko też ją może mieć...  (Przeczytany 11005 razy)

Offline dzieciaczki123

• Mało Pisze
  • **
Odp: Mam diagnozę - borelioza. Dziecko też ją może mieć...
« Odpowiedź #15 dnia: Października 27, 2014, 21:36:20 »
Dziękuję wszystkim Dyskutującym ! :)

Wiedza WASZA jest imponująca ,  informacji moc , jednak ja do teraz nie mam pojęcia co tak na serio powinnam,  a czego nie zażywać ...?

Jak pisałam wcześniej, z antybiotyków zrezygnowałam , postawiłam na Matkę Naturę , której bardzo wierzę, ale mam mętlik w głowie , a do tego te moje "jazdy" z rozumieniem tekstu ..., to jest na serio bardzo uciążliwe i trudne do zrozumienia dla tych, którzy tego nie przechodzili...

Basiu , Gumppek ! Gratuluję wiedzy i mądrości . To niesamowite ile dobrych roślin jest wśród nas, jednak ja tak mało na ich temat  wiem ... :(

Basiu jutro wybieram się w poszukiwania psianki słodkogórz, może uda mi sie znaleźć mech , płonnik ...,kto wie :)

Pozdrawiam :)

Offline Dorunia

• Dużo Pisze
« Odpowiedź #16 dnia: Listopada 09, 2016, 10:27:29 »
Oleg Barnaułow jest dyrektorem petersburskiego państwowego Instytutu Mózgu Człowieka, jest lekarzem neurologiem i fitoterapeutą. Ostatnio wydano cykl jego książek - wykładów o fitoterapii w neurologii, bezpłodności, chorobach układu oddechowego, układu krążenia, zatruciach i o własnościach adaptogenów i o owocach. Dla czytających po rosyjsku jest to świetna lektura - człowiek ma na prawdę lekka klawiaturę.
Basiu, wrzuć proszę nazwisko lub tytuł książki po rosyjsku.

Offline alla

• Średnio Pisze
« Odpowiedź #17 dnia: Listopada 09, 2016, 19:49:06 »
Dorunia tu masz większość jego książek:

http://www.fb2mir.ru/barnaulov-oleg-dmitrievich/

Offline Dorunia

• Dużo Pisze
« Odpowiedź #18 dnia: Listopada 10, 2016, 11:26:45 »
Ślicznie dziękuję