General Category > Fitoterapia ginekologiczna.

PMS a kołatanie serca

<< < (2/5) > >>

Wesoły Sen:
To nic że nie ma, kwas izowalerianowy i mentol podziałały by na serce tonująco.

Basia:

--- Cytat: tusia221 w Października 16, 2014, 11:36:22 ---Basiu,a w tym mentowalu nie ma mowy nic o sercu tylko o przewodzie pokarmowym :)
Stosowałas to u kogoś z podobnym problemem sercowym ? :D

--- Koniec cytatu ---

Bo tak zarejestrowali - jako lek dla przewodu pokarmowego, co jest słuszne.
W sumie to są krople walerianowe inaczej. Spróbuj po prostu - koszt eksperymentu około 10 zł.

Pozdrowienia :-)

tusia221:
Kupiłam dzis te kropelki i chyba działają,bo serduszko troche spokojniejsze,będe stosować 3x dziennie po '10.
Czy nie bedzie na siebie jakos negatywnie wpływać gdybym dołączyła do tego ta nalewkę http://www.doz.pl/apteka/p35903-Tinctura_Crataegi_nalewka_100_ml  ,bo szukam tej nalewki co doktor podaje-firma vogel,ale nie ma tego tu w Polsce.

Basia:
Spróbuj - jeśli jest napisane, ze doustna, to nie zaszkodzi więcej, niż zawarty w niej etanol. Koszt eksperymentu to też około 10 złotych.

Pozdrowienia :-)

tusia221:
Sądzę,że to serce mi tak kołacze,bo jestem mocno zestresowana,dopiero od kilku mcy zaczynam powoli odpoczywac od stresu,ale towarzyszył mi przez 6 lat,mocniejszy słabszy ale zawsze był,moze to poprostu nerwica serca...Tylko jak sobie z nia radzić?

W sobotę mialam na wieczor dosyc mocne kołatanie,niedzela bez problemu,nic nie zauwazyłam,a dzis od rana,jestem juz strasznie zmeczona tym kołataniem.
Wzielam dzis i mentowal i krople nasercowe i milocardin-rano i popołudniu i pewnie na wieczór tez musze wziąść,nie wiem czemu tak sie dzieje.
Może jakies badania pasowaloby mi wykonac,tylko jakie,macie jakies pomysły?
Lekarz chce mi przepisac beta blokery,a one sie sa juz takie obojetne dla organizmu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej