To może ja też (wzorem Papuchy) się przywitam i swój post inauguracyjny tutaj napiszę - melduję, że planuję przyjechać na zjazd, nowa, zieloniutka i chętna się uczyć, szczególnie o jadalnych roślinkach. Z wstępnej rozpiski godzinowej zjazdu wnioskuję, że żeby się załapać na poranne sobotnie zbieranie ziółek na śniadanie - powinnam przyjechać w piątek. Mam nadzieję, że uda się jakoś załatwić nocleg. Chciałabym jeszcze zapytać, czy jest coś planowane konkretnie na niedzielę do południa, czy to już takie luźne przebywanie ze sobą? Czy jest ktoś, kto zamierza wracać ze zjazdu w sobotę późnym popołudniem i ma jedno wolne miejsce w samochodzie? Potrzebowałabym dojechać do Gdowa / Dobczyc / Myślenic (i dalej już busikiem). Chyba że ktoś przypadkiem jedzie od strony Zakopanego, to by było cudownie :-) Byłabym wdzięczna za wiadomość, bo nie wiem czy mam sobie rezerwować nocleg tylko na noc z piątku na sobotę, czy z soboty na niedzielę też.
W sumie byłoby też wspaniale, gdyby ktoś kto ma wolne miejsce w samochodzie, zabrał mnie w piątek po południu z Gdowa (bo tam jestem w stanie dojechać komunikacją publiczną, a dalej to już nie wiem jak - na piechotę chyba daleko..?)
Proszę o wiadomość, tu albo na priv.