Polski Bus w objęciach frakcji północnej :-) Pozdrawiamy z Ostródy :-)
Janku, pięknie ująłeś to co i ja też czuję, daaaaleka droga przed nami

Jednak pociesz się, że po męskiej stronie nie jesteś sam :-)
Sven ( mąż Basi) przeczytał to co napisałeś, zrozumiał wszystko po polsku i bardzo uradowany stwierdził, że też mu jest lżej

on także ma "głowę małą" :-)) i na tę zacną okoliczność usłyszałam za plecami, iż Basia Svenowi założy tu konto, by on sam, mógł opisać swoje doświadczenie :-))
Dla tych co nie mogli być z różnych powodów, nie powiem nic odkrywczego poza tym co Janek już napisał ale ...
- równowaga w przyrodzie nastąpiła, bo nam głowa pęka od Doktorowej dwu dniowej ogromnej wiedzy, której nam wsadził a w zamian za to Doktorowi praktycznie padł głos.... :-))
- na przyszłość

balerinki na spacer z doktorem też się przydają :-))))))) .... ale lepsze będą kalosze :-))
- na następne zajęcia mamy przywieźć po 1 butelce wódki i spirytusu :-))))))) .... nie na głowę, lecz na 5 osób :-)))
- Przemiłe nowe osoby, które poznaliśmy a które tu się nie odzywają, mogły by popełnić czasem jakiś wpis :-))
- Kolejna informacja dla tych z południa :-)) szykuje się nowa impreza w Krośnie, podobna do Góry Piotruś, prawdopodobnie w przedostatni weekend sierpnia ( szczęściarze

)
- zgodziliśmy się z Jankiem, że kto da radę to spisze notatki, zarówno z dyktafonów jak i innych nośników i po uzgodnieniu z
Mężami KOBIETAMI Zaufania :-) ostatecznej ich wersji (by wyeliminować ewentualne błędy) w miarę możliwości będziemy się nimi wymieniać ( wymiana za dobra przyrodnicze np. roślinka z jego rejonu itp do uzgodnienia) :-))))))))))
- Recepty o które się wzbogaciliśmy dotyczą: układu oddechowego, krążeniowego, mojego ulubionego skórnego, również była nowa recepta dot. boreliozy jak i dużo więcej, ale to już myślę że resztę dopiszą uczestnicy :-)))
Pozdrawiam :-)