Witam ,
Prawdopodobnie wszyscy czytacie blog gospodarza „Medycyna dawna i współczesna”, jednakowoż, mimo to, zadziwiła mnie nieobecność informacji o Akademii dr Różańskiego, na forum zielarskim które stworzył …..
Tak czy siak warto spojrzeć na
https://rozanski.li/6128/akademia-dr-rozanskiego-otwarta/ Możecie tam przeczytać: „ Od grudnia 2023 r., przy firmie AdiFeed uruchomiona została moja Akademia – Akademia dr Różańskiego, która będzie zajmowała się prowadzeniem szkoleń i kursów z zakresu nauk przyrodniczych i medycznych. Na początku, kursy i szkolenia będą prowadzone online w czasie rzeczywistym.
W Akademii będzie dostępny sklep w którym możliwe będzie wykupienie szkoleń i kursów. Będą one miały formę pakietów, do odsłuchania w dowolnym czasie. Do wielu z nich będzie dodany skrypt/podręcznik drukowany lub w formie e-booka. Planuję również w przyszłości uruchomić szkolenia terenowe (prowadzone w Polsce i za granicą, np. w Bułgarii), które będę prowadził wspólnie z dr n. biol. Dominikiem Wróblem i dr inż. Hubertem Iwińskim. Do współpracy dydaktycznej zaprosiłem Specjalistów. (…).”
Pozdrawiam Siostry i Braci w zielarstwie, życząc w Nowym 2024 Roku wspaniałych zbiorów ziół, dobrych preparatów, udanych porad, trafionych terapii etc…….