Autor Wątek: Konkurs nalewkowy na zjeździe zielarskim.  (Przeczytany 19937 razy)

Tikamthe

• Gość
Odp: Konkurs nalewkowy na zjeździe zielarskim.
« Odpowiedź #30 dnia: Kwietnia 01, 2014, 22:47:09 »
...to że Janek  poszukuje kobiet z jajami do prowadzenia konkursu o nalewkach może oznaczać tylko jedno, że Janek sam jaj nie ma, niechybnie jest transem  :P albo sobie jaja robi, przecież dziś 1 kwietnia  8)

Offline stukam kopytkami

• Ekspert forum
  • Dużo Pisze
« Odpowiedź #31 dnia: Kwietnia 01, 2014, 23:00:57 »
Cytat: Janek
Chociaż dalej uważam, że pomysł Ineslik ganiania golasów pokrzywami jest bardziej medialny.

A tego to już zupełnie nie rozumiem i za bardzo nie wiem o co chodzi. Dlaczego ganiać nagusów? Za co?

Tikamthe

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: Kwietnia 01, 2014, 23:57:52 »
Cytat: Janek
Chociaż dalej uważam, że pomysł Ineslik ganiania golasów pokrzywami jest bardziej medialny.

A tego to już zupełnie nie rozumiem i za bardzo nie wiem o co chodzi. Dlaczego ganiać nagusów? Za co?

małe sprostowanie:  Ineslik chciała jednego tylko Janka trochę pobiczować pokrzywą, na dodatek przez ubranie i dla zdrowotności...a że Janek bieganie nago po tej pokrzywie po lesie widzi i w towarzystwie nagusów i za jajami, to już jego nadinterpretacja... najwidoczniej pokrzywa tak na niego działa, może uczulony na pokrzywę?  ale żeby mieć takie haluny po zwyczajnej pokrzywie ? -  bo ten naturyzm, ekshibicjonizm medialny, biegi, kobiety z jajami, nalewki na pokrzywie, pedałowanie po lesie za jajami, a miał Jan kiedyś ze dwa  jaja, ale już nie ma, zjadł... a może to jakiś trefny synergizm pokrzywy z grejpfrutem na bazie boreliozy ? może? kto wie...

na dodatek śmieje się po tej pokrzywie jak głupi do pokrzywy, choć to nie jest "roślina wesoła";)

ale ten się śmieje, kto się śmieje ostatni  8)
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 02, 2014, 00:59:54 wysłana przez Tikamthe »

Klara

• Gość
« Odpowiedź #33 dnia: Kwietnia 02, 2014, 08:55:55 »
Już kojarzę.
Ale ja napisałem "z jajami" a ona już ich nie ma.
A kto to wie? Sprawdzał ktoś? ;D
W sumie to jest średnio śmieszne. Babcia mi opowiadała podobną historię jeszcze sprzed wojny. Ja mam kolegę, który jest teraz koleżanką, ale przecież człowiek jest ten sam, nawet twarz jest ta sama. To tylko ja mam problemy, by się do niego odzywać jak do niej, ale to mój problem, bo nie jego/jej. Gdybyśmuy posługiwali się na przykład językiem angielskim, to nie byłoby tego problemu.
Nie warto skupiać się na jajcarskiej arytmetyce.
Pozdrowienia :-)
Ale ja pisałam w konwencji żartu, co opatrzyłam emotikonem, bo w polityce, koledzy partyjni tak mówią o tej pani, że to jest prowokacja 'Jej' szefa partyjnego i prywatnie rzadko kto wierzy w to co widzi...To wśród polityków dość powszechna opinia.
Co do mnie, to nie mam zwyczaju naśmiewać się z nikogo a już na pewno nie z osoby dotkniętej transseksualizmem.
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 02, 2014, 09:03:12 wysłana przez Klara »

Offline bakteria

• Średnio Pisze
« Odpowiedź #34 dnia: Kwietnia 02, 2014, 10:17:55 »
Jeszcze kilka stron w tym wątku i dostane zakwasów od śmiechu  :D
Życie jet cudem...to jak powstaje, rodzi się, rośnie... to jak wrzeszczy już mniej...

Offline janek

• Dużo Pisze
« Odpowiedź #35 dnia: Kwietnia 02, 2014, 12:04:14 »
Tikam.
Dotychczas Twoje wypowiedzi trochę trąciły, przez grzeczność nie napiszę czym.
Ale to porównanie mnie do transa jest niezłe. :D :D :D
Nawet się trochę pośmiałem.

Ludzie dlaczego wszyscy chcą się tylko bawić, może ktoś zechce popracować przy konkursie.
Opuszczam poprzeczkę - może być baba bez jajec, byle chętna.

Offline Katarzyna

• Dużo Pisze
« Odpowiedź #36 dnia: Kwietnia 02, 2014, 12:32:55 »
Cytując pewnego poetę: "Miło szaleć, kiedy czas po temu".

Offline janek

• Dużo Pisze
« Odpowiedź #37 dnia: Kwietnia 02, 2014, 12:34:19 »
Katarzyno.
Rozwiń myśl.

Offline ineslik

• Global Moderator
  • Dużo Pisze
    • herbiness
« Odpowiedź #38 dnia: Kwietnia 02, 2014, 12:52:43 »
Wątek ma po prostu drugie dno i to jest śmiechoterapia. Janek ma do tego talent. To bardzo wartościowy dar :)

Janek vel Spirytus, vel Szaszłyk, vel Rwd40 (to tak mówimy na Janka w domu).

Offline Katarzyna

• Dużo Pisze
« Odpowiedź #39 dnia: Kwietnia 02, 2014, 12:54:38 »
Kurcze, konkurs nalewkowy ogłoszony...było o różnych rzeczach w tym trans (przeciez to nieistotne). Janku, tak na zdrowy rozum należy wyposrodkowac pomiędzy konkursem przez duże K (takim snobistycznym i napuszonym), a bachanaliami i bizancjum. Ja bym powiedziała tak...dajmy czas nalewkom, pozwólmy im się zrobić. Reszta nie jest taka istotna.

Offline stukam kopytkami

• Ekspert forum
  • Dużo Pisze
« Odpowiedź #40 dnia: Kwietnia 02, 2014, 13:20:48 »
Cytat: Tikamthe
małe sprostowanie:  Ineslik chciała jednego tylko Janka trochę pobiczować pokrzywą, na dodatek przez ubranie i dla zdrowotności...a że Janek bieganie nago po tej pokrzywie po lesie widzi i w towarzystwie nagusów i za jajami, to już jego nadinterpretacja... najwidoczniej pokrzywa tak na niego działa, może uczulony na pokrzywę?  ale żeby mieć takie haluny po zwyczajnej pokrzywie ? -  bo ten naturyzm, ekshibicjonizm medialny, biegi, kobiety z jajami, nalewki na pokrzywie, pedałowanie po lesie za jajami, a miał Jan kiedyś ze dwa  jaja, ale już nie ma, zjadł... a może to jakiś trefny synergizm pokrzywy z grejpfrutem na bazie boreliozy ? może? kto wie...

Dzięki Tikam za wytłumaczenie, teraz nieco się rozjaśniło.

Offline `

• Dużo Pisze
  • IRONMAN-napędzany ziołami
« Odpowiedź #41 dnia: Kwietnia 02, 2014, 14:05:27 »
Wątek ma po prostu drugie dno i to jest śmiechoterapia. Janek ma do tego talent. To bardzo wartościowy dar :)

Janek vel Spirytus, vel Szaszłyk, vel Rwd40 (to tak mówimy na Janka w domu).

Iness, WD-40  vs CX-80 , mam nadzieje że Janek się nie obrazi.

Offline janek

• Dużo Pisze
« Odpowiedź #42 dnia: Kwietnia 02, 2014, 14:53:44 »
Dziękuję wszystkim za wpisy.
Są naprawdę super  :D :D :D
Ja się nie obrażam.
Wyjaśnijcie tylko tego szaszłyka i WD 40

To Aqarel chciał aby konkurs był napuszony - chyba mu chodziło o jakieś wytrzeszczanie.
Ja chcę aby to był konkurs taki maluśki, maluśki ale jednak porządnie zrobiony.

To co, jest ta chętna?

Offline Mama

• Ekspert forum
  • Dużo Pisze
    • Aga Radzi
« Odpowiedź #43 dnia: Kwietnia 02, 2014, 15:14:40 »
janek właśnie zrobiłam losowanie i wygrałeś !!! Jesteś tym organizatorem a jak trzeba będzie to kto moze pomoże :)
Moze byc bez regulaminu a wręcz przerodzic sie w kulturalną degustację a nagrodą będą doznania zdobyte podczas degustacji (tylko absyntu niech nikt nie robi :>)
Jeżeli w naturze występuje jakaś choroba to natura ma na nią lekarstwo !!!
Współtworze http://1000roslin.pl/
Prywatnie http://agakrok.blogspot.com/
Służbowo https://www.szm-melisa.pl/

Tikamthe

• Gość
« Odpowiedź #44 dnia: Kwietnia 02, 2014, 17:02:54 »

Dzięki Tikam za wytłumaczenie, teraz nieco się rozjaśniło.

jest za co   8)

a propos mojej ksywki, nie używam zdrobnień i ksywka brzmi: Tikamthe, no ale jak ktoś ma problemy z wymową, albo jakiś jąkała się trafi na forum, albo po boreliozie jest, to już niech mówi/pisze jak chce;) czy czegoś jeszcze nie rozumiesz?