General Category > Rozmowy towarzyskie zielarzy

Poznajmy się...

<< < (2/119) > >>

Tadeusz Grąd:
Serwus Maggie  ;) ! Żyjesz w przepięknych stronach ! A zatem - do dzieła ! Przepraszam, że
piszę tutaj, ale założyłem ów wątek z myślą, aby uniknąć "tysiąca i jednej nocy" wątków powita-
niowych. Użytkowników pomaluśku przybywa i myślę, iż czasoprzestrzeń powinniśmy raczej
optymalizować, że się tak brzydko  :-[  wyrażę. Oczywiście  8), nie chciałbym zawracać Wisły
patykiem oraz wolnoć Tomku w swoim domku... Wracając do źródeł - królestwo za Kaszuby,
no i oczywiście za pigwowca w tym roku...  ;D.

stukam kopytkami:

--- Cytat: Tadeusz Grąd w Września 08, 2010, 20:02:55 ---Serwus Maggie  ;) ! Żyjesz w przepięknych stronach ! A zatem - do dzieła ! Przepraszam, że
piszę tutaj, ale założyłem ów wątek z myślą, aby uniknąć "tysiąca i jednej nocy" wątków powita-
niowych. Użytkowników pomaluśku przybywa i myślę, iż czasoprzestrzeń powinniśmy raczej
optymalizować, że się tak brzydko  :-[  wyrażę. Oczywiście  8), nie chciałbym zawracać Wisły
patykiem oraz wolnoć Tomku w swoim domku... Wracając do źródeł - królestwo za Kaszuby,
no i oczywiście za pigwowca w tym roku...  ;D.

--- Koniec cytatu ---

nie wiedziałam czy mogę wpisać się w Twoim wątku, więc założyłam nowy. Pigwówki nie robię w tym roku, bo po przesadzeniu w zeszłym roku jeszcze mi nie odbiła, ale nalewka z dzikiej róży już nastawiona.

Alchemik:
Pozdrawiam Was!

Temat wątku brzmi jak brzmi, więc postanowiłem tu pozostawić swój znikomy ślad. Do Forum przed chwilą dołączyłem, lecz ze stronami Szanownego Dra Henryka zaznajomiony jestem od długiego dość czasu. Ziołami zajmuję się od ok. 6 lat, jeżeli mnie pamięć nie myli. Początki jak to początki - zawsze ciekawe i dziwne, teraz już trochę człowiek obył się z rozpoznawaniem i samym leczeniem prostszych dolegliwości.
Mam nadzieję przyczynić się budująco do tematów i problematyki tutaj poruszanej, jak również myślę, że wielu ciekawych rzeczy będę się mógł od Was nauczyć.

Alchemik

Tadeusz Grąd:
Alchemiku - pozdrawiam i do roboty  ;D!

freshbynature:
Witamy alchemika  :) Będzie się działo.... :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej