General Category > Rozmowy towarzyskie zielarzy
Poznajmy się...
Pragmatyk:
Witaj w gronie pasjonatów :-)
Co do FB, to chyba ludzie co nieco przejrzeli na oczy. Jak słuchałem wczoraj, to akcje niegdysiejszego konglomeratu FB spadły w ostatnim czasie o 25 mld, z uwagi na właśnie odpływ użytkowników i mniejsze wpływy z reklam... co nie zmienia faktu, że żyjemy w coraz bardziej cyfrowym świecie.
Hmm... musimy się po prostu nauczyć odróżniać szklane paciorki od wartościowej wiedzy :-)
Ewa Pogodna:
Cześć, mam na imię Ewa, od kilku lat czytam to forum od czasu do czasu - dziś postanowiłam się zarejestrować, by przekazać Wam doświadczenie ze złotym wąsem oraz z całego serca podziękować za wiedzę, jaką się tu dzielicie. :)
Ewa
P.S. O wąsie napisałam w wątku, w którym był omawiany.
Kroonung:
Dzień dobry :)
Jako nowy na forum, chcę się przywitać z Wami wszystkimi.
Od jakiegoś czasu bardzo, często przeglądam wątki i muszę przyznać, że wciąga bardzo. Zawsze interesowały mnie dary przyrody i to, co Matka nam dała. Szkoda, że dzisiejsza czasy idą w odwrotnym kierunku (przykład Codex Alimentarius- Kodeks Żywienia)
Chciałbym również podziękować za Waszą pracę i wkład w dzieleniu się wiedzą- tak bardzo nam potrzebną...
Pozdrawiam wszystkich. Zdrowia!
zdrowie:
Witam serdecznie ze Śląska!
Cieszę się, że udało się znaleźć tą stronę w odmętach internetu 8)
Rabarbar:
Dzień dobry. Czytam Doktora i Was już od wielu lat. W końcu odważyłam się ujawnić 8) Jestem już babcią (bardzo żywą). Wykształcenie mam wyższe medyczne- jestem mgr Zdrowia Publicznego: Promocja Zdrowia i Edukacja Zdrowotna. Ziołami interesuję się ponad 10 lat. Leczenie grzybami w medycynie ludowej to moje hobby, zbieram wszelkie, na ten temat, wiadomości. Za późno wzięłam się za naukę ziół, tylu rzeczy na ich temat jeszcze nie wiem. Dziś szukałam na forum zapisków nt. katalpy. Pozdrawiam
Nawigacja
Idź do wersji pełnej