General Category > Fitoterapia immunologiczna.

katar alergiczny

<< < (2/3) > >>

kaminskainen:
Może jednak wypróbuj? Ja tam nie wiem. Działa na owsiki ;)

ewula K:
Można sprobować inhalacji z amolem.

tusia221:
wiem,ze taki katar moze byc objawem zarobaczenia,niby dziecko sie nie skarzy ze cos jest nie tak,ale jesli chodza do szkoly,to to przeciez przybytek takich stworzen:)
wiec pewnie wypróbuje,tylko kapsułki zelatynowe musze kupic,a jaka bylaby odpowiednia dawka dla dziecka o wadze 19 kg i 40 kg,w takiej kapsuce miesci sie ok 1 g,w zaleznosci jak zmielone.

kaminskainen:
Na drobniejsze robactwo dobrze działa także przeciwuczuleniowy krwawnik, szczególnie "doprawiony" wrotyczem ale do tego już tak wprost nie namawiam. Ostatecznie vermoxu także nie ma co się obawiać, a skuteczny jest.

skryba:
Inhalację z Amolu przy katarze u dziecka odradzam ponieważ jest to silny lek a właściwe mieszanka wielu silnych olejków której powinno używać się przy silnych nieżytach górnych dróg oddechowych.

Ostatnim czasem  sam robiłem inhalację z Amolu efekt był piorunujący katar zszedł po kilku minutach ale Amol podrażnił mi również lekko drogi oddechowe i silnie piekło mnie gardło i nabawiłem się suchego kaszlu :( .

Dlatego odradzam stosowania u dzieci bo kuracja silnym Amolem może skończyć się  podrażnieniem dróg oddechowych lub jeszcze  czymś gorszym.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej