Autor Wątek: Co na sen ?  (Przeczytany 10773 razy)

Offline bapona

• Średnio Pisze
Odp: Co na sen ?
« Odpowiedź #15 dnia: Maja 22, 2010, 00:39:39 »
Ad błysków w oczach i bólu - już raczej nie mam. Czasami występuje jeszcze nadwrażliwość na światło, ale o wiele mniej odczuwalna, niż kiedyś. Bywały takie momenty wieczorem, gdy jechałam autem, że długie światła kierowców jadących z naprzeciwka wywoływały namacalny ból!!!
Teraz pewnie bym skorzystała z ziół i spróbowała oleju rycynowego bezpośrednio na powieki.
Pozdrawiam :)

Offline stratus

• Nowy
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: Maja 24, 2010, 18:59:27 »
A sluchaj jakie mials cisnienie wewnatrzgalkowe skoro lekarze podejrzewali jaskre ?
Jak wychodzilo pole widzenia ?
Pozdrawiam

Offline bapona

• Średnio Pisze
« Odpowiedź #17 dnia: Maja 25, 2010, 23:26:54 »
Ad błysków w oczach - nie, nie mam. Tylko czasami, gdy jadę w nicy samochodem, czasami rażą mnie światła jadących z przeciwka aut.
Pozdr :)

Offline stratus

• Nowy
  • *
« Odpowiedź #18 dnia: Maja 30, 2010, 10:23:33 »
Bapona, ponowie pytanie jakie mials cisnienie srodgalkowe ? U mnie ksztaltuje sie w granicach 22mmHg, czasami ciut wieksze. Swoja droga znamy jakies ziola na zmiejszenie tego cisnienia ? Ja znam tylko jedno ale jest nielegalne w Polsce ;)

Offline bapona

• Średnio Pisze
« Odpowiedź #19 dnia: Czerwca 02, 2010, 02:10:34 »
W tej chwili nie pamiętam (bym musiała poszperać w papierzyskach) - ale było blisko granicy na minus (tak mówiła okulistka). Krople brałam przez bodaj rok, raczej bez efektów. Badanie jest odpychające - nie mogę znieść, jak coś mi się kladzie na źrenicę. Już teraz (gdy o tym pomyślę) to łzy mi z oczu płyną.
Pole widzenia - nie było rewelacyjne. I polepszone nie zostało.
Pozd.
B.