General Category > Jak znaleźć fachowca?
Zielarze, których polecamy.
Mama:
W tym wątku proszę wpisywać zielarzy, lekarzy których znamy z autopsji lub autopsji znajomych.
Takich którzy znają się na ziołach, lekach które ma nam do zaoferowania w ogromnej gamie Matka Natura.
Nie tylko znają ale zalecają swoim pacjentom.
Oczywiście zdaje sobie sprawę, że; "jeszcze się taki nie urodził, który wszystkim dogodził".
Każdy musi sam podjąć decyzje co do wyboru zielarza, lekarza a osoby wstawiajace linki nie ponoszą za poleconego lekarza odpowiedzialności prawnej :D.
Z mojej strony wpisuje na listę (mam nadzieje dłuuugą)
Pana Jacka Spodniewskiego.
Zaznaczam, że ja osobiście jako pacjentka nie miałam z tym zielarzem kontaktu, ale z wykładu i opinii zasłyszanej z wielu ust Jego pacjętów mogę polecić.
Pan Jacek przyjmuje w Jastrzębiu-Zdroju i Turku.
A to adres jego strony www.zielarz.eu
jolkowska:
Gdzie ci wspaniali, wydaje mi się że i na forum jest wielu, może ktoś z okolic W-wa i okolice, świadczy takie usługi.
flawonoid:
Witam,
poszukuję kontaktu do osób zajmujących się ziołolecznictwem. Mam w rodzinie osobę o zdrowotnych problemach i medykamenty nie pomagają. Ma ktoś jakieś kontakty do takich osób w okolicy małopolski lub dalej? Będe zobowiązany. Najlepiej kogoś kto zajmuje się takimi kwestiami od dziada pradziada, z pasji, a nie wymyślił sobie po prostu sposobu na szybki biznes. Najczęsciej takie osoby nie są osiąglane przy pomocy internetu, stąd ciężko je na własna rękę znaleźć.
Dziękuję i szukam dalej!
monika b.:
A zainteresowany byś był specjalistką medycyny tybetańskiej. Mam namiar na takową w Krakowie.
Monika84:
Ktoś w Was miał styczność z p. Stanisławem Olszewskim z Warszawy lub z Bogumiłem Paliwodą z Elbląga? Szukam opinii na ich temat.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej