General Category > Sprzedam/ kupię/ oddam i namiary na źródła zakupów
Do osób reklamujących różne rzeczy
Basia:
Tutaj, na forum jest dużo miejsca na reklamy związane z naszą tematyką. Nie ma sensu się ukrywać ze swoim czy cudzym sklepem zielarskim, z niechemiczną żywnością, ciekawymi książkami i tak dalej.
Jednak osoby, które są tutaj po to, aby przemycać dla Google reklamy kostki brukowej, wyjazdów integracyjnych dla firm czy wyrobów jubilerskich po prostu będą kasowane z listy uczestników bez ostrzeżenia, a ich dzieła mogą być oznaczone uwagą "spam".
Ewentualne skargi, wnioski i zażalenia proponuję kierować do Admina.
Pozdrowienia :-)
jolkowska:
--- Cytat: Basia w Marca 06, 2013, 19:52:06 ---Tutaj, na forum jest dużo miejsca na reklamy związane z naszą tematyką. Nie ma sensu się ukrywać ze swoim czy cudzym sklepem zielarskim, z niechemiczną żywnością, ciekawymi książkami i tak dalej.
--- Koniec cytatu ---
Bardzo chętnie zobaczyłabym reklamę dobrych sprawdzonych zielarzy,niby ich dużo, a jakoby nie było.Przez krótki okres na form zapisałam zeszyt,mózg paruje od rad i przepisów,może węgiel lub kurkuma, tu rdest a tu wąkrotka, wspaniały siedmiopalecznik który ukoił nerwy,jemioła dała upust wysokiemu ciśnieniu, jeszcze coś na zapobieganie nowotworom,nadwadze i powietrze ze mnie zeszło.Po wizycie u poleconego zielarza można w oparciu forum i własną intuicję a ją ponoć posiadam, poprowadzić terapię.Sądzę że jest wiele zielonych kiełków które skorzystały by z fachowej vis a vis wizyty, konsultując ją zwami forumowymi przyjaciółmi.Przepraszam za wywody ale cały czas mam na uwadze koleżankę Mamy.Wyjdzie ze szpitala w walizką naszej otuchy ale jej/ i wielu jej podobnym/ będą potrzebne konkrety/Sądzę że nikogo na forum nie obrażam, chylę czoła waszej wiedzy i praktyki.
Pozdrawiam ;)
`:
--- Cytuj ---...powietrze ze mnie zeszło.
--- Koniec cytatu ---
Z testów na sobie , na lepszej połówce, wychodzi że zaangażowanie dodaje coś nieuchwytnego
do całej terapii ziołowej dlatego należy ogarnąć ten wycinek, który nas interesuje.
Z drugiej strony, córka - niechętna do picia ziół, też ma stałą poprawę zdrowia.
Mama:
Jak sie w końcu wybiorę do zielarza w moim mieście to go oficjalnie zareklamuję na tutejszym forum, na razie byłam na 1 wykładzie. Teoria bardzo interesująca ale to po owocach poznajemy....
Może warto stowrzyć wątek i podpiąć "zielarze, których polecamy" ::)
bo ten to raczej na te niechciane reklamy i słusznie że został założony :)
Adrian Budek:
Dobrze, że nie ma reklam suplementów powiększających pe...... aaaa już nieważne 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej