Nie czytałam wypowiedzi zawartych pod linkiem, ponieważ plotkowanie mnie nie interesuje (a nawet gorzej), zwłaszcza gdy idzie o zdrowie. Gdy zaś idzie o choroby nowotworowe, to tutaj nie widzę miejsca ani na plotki, ani na żarty, a zwłaszcza na takie 'przemyślenia własne' które niechby i były (nic mi do tego, co kto myśli) ale nie na publicznym forum.
Być może myślisz,że masz o chorobach nowotworowych wiedzę, ale po tym co napisałaś pokazujesz, że nie masz o tym zielonego pojęcia. To bardziej skomplikowany problem niż plotki o...
Możesz o metodzie Ashkara myśleć co chcesz, ale jako moderatorka forum zielarskiego (też związane ze zdrowiem) powinnaś wiedzieć, że są różne metody a Ty nie masz prawa wskazywać innym co jest dobre a co złe - niech sami zdecydują, mając swój los w swoich rękach.
Do metody Askara przekonywać nikogo nie zamierzam, bo jak napisałam; każdy jest kowalem swego losu, ale wyznając zasadę, że: "Do zwycięstwa zła wystarczy milczenie dobrych ludzi" niestety nie mogę przejść obojętnie wobec tak szkodliwej ignorancji.