Autor Wątek: zlot?  (Przeczytany 26909 razy)

Offline monika b.

• Więcej Pisze
Odp: zlot?
« Odpowiedź #45 dnia: Maja 31, 2013, 19:31:12 »
Bakterio, to cudowne! Zazdroszczę czekających Cię emocji. Jeśli komukolwiek pasuje ten koniec czerwca, może jakoś się skrzykniemy mimo wszystko. Mój dom i tak nie pomieści walnego zgromadzenia  ;)
Pozdrawiam

Offline bakteria

• Średnio Pisze
« Odpowiedź #46 dnia: Czerwca 08, 2013, 22:24:52 »
Koniec czerwca dla mnie ok. oczywiście nie deklaruję swojej obecności na 100%, ale jeśli tylko będę w stanie to bardzo chętnie się z Wami spotkam.
Życie jet cudem...to jak powstaje, rodzi się, rośnie... to jak wrzeszczy już mniej...

Offline ineslik

• Global Moderator
  • Dużo Pisze
    • herbiness
« Odpowiedź #47 dnia: Lipca 12, 2013, 22:18:56 »
Relacjonuję:
Na zielarskiej zlocie było fantastycznie , było nas 7 osób. Monika i ja, i 5 chłopaków
Franek wielbiciel kminu, Tytus specjalista od pasz ziolowych dla krolikow, Cyryl zawca grzybów, Wojtek od nalewek No i Mumbik co zna się na babkach. Sceneria jak z marzeń. Atmosfera genialna-to miejsce jest stworzone do takich spotkań. Żałuje tylko, ze nie spalam w saniach podwieszonych pod sufitem werandy.
Dziękuje :)))))
Musimy powtórzyć spotkanie. 

Offline monika b.

• Więcej Pisze
« Odpowiedź #48 dnia: Lipca 13, 2013, 16:12:01 »
Nic straconego Inez, następnym razem wymoszczę te sanki i przytrzymam Cię trochę dłużej :) I to ja dziękuję!

Offline bakteria

• Średnio Pisze
« Odpowiedź #49 dnia: Lipca 15, 2013, 09:52:54 »
A jak to się stało, że przegapiłam spotkanie?  :(
Życie jet cudem...to jak powstaje, rodzi się, rośnie... to jak wrzeszczy już mniej...

Offline monika b.

• Więcej Pisze
« Odpowiedź #50 dnia: Lipca 15, 2013, 16:13:30 »
było bowiem nagłe i niespodziewane :) Ale wszystko przed nami. Bakterio, pozdrawiam serdecznie.

Offline Mama

• Ekspert forum
  • Dużo Pisze
    • Aga Radzi
« Odpowiedź #51 dnia: Lipca 15, 2013, 16:54:50 »
Coś czułam chyba w kościach to Wasze spotkanie  ;D od kilku dni myślałam, a moze by jakoś wyskoczyć do tej Moniki w sierpniu  ::)
Cieszę się z Wami i jak następne będzie mniej niespodziewane ale planowane to z przyjemnością wezme udział gdzieś tak sierpien/wrzesień o ile gospodyni będzie miała taką możliwość.
ps. są tam trasy rowerowe ?
Jeżeli w naturze występuje jakaś choroba to natura ma na nią lekarstwo !!!
Współtworze http://1000roslin.pl/
Prywatnie http://agakrok.blogspot.com/
Służbowo https://www.szm-melisa.pl/

Offline bakteria

• Średnio Pisze
« Odpowiedź #52 dnia: Lipca 16, 2013, 18:33:48 »
ach spontan  :) podobno to co nieplanowane udaje się najlepiej  :P szkoda, że mnie nie było. Pogoda się Wam udała?

Offline monika b.

• Więcej Pisze
« Odpowiedź #53 dnia: Lipca 17, 2013, 09:36:12 »
Trasy rowerowe są, ale takie mocno pofałdowane.
Planujemy z Inez w przyszłym roku coś większego, ale jeszcze musimy ustalić szczegóły.
A odnośnie pogody - głównie lało, ale i tak zdołaliśmy się przejść i pooglądać okoliczne ziółka :)
Pozdrawiam

Offline robin

• Dużo Pisze
« Odpowiedź #54 dnia: Lutego 16, 2014, 17:53:43 »
Właśnie doczytałam, że to okolice Gdowa :D Byłam kiedyś w Gdowie na pewnym zlocie.. ojoj, mocne wspomnienia :D No kurcze mam nadzieję, że uda się pojawić.