Witam!
Mam nadzieję, że tutaj odnajdę jakąś poradę w sprawie swojej przypadłości...
Pokrótce opiszę sytuację:
Kiedyś bardzo dużo ćwiczyłem i mam duże problemy ze stawami oraz (zwłaszcza) z kręgosłupem, przez ćwiczenia typowo siłowe, które mocno nadszarpnęły moją sylwetkę. Standardowe leki sprawiają mi kłopoty, ze względu na chemię, która jest w nich zawarta, ja z kolei mam pewne problemy natury genetycznej związane z niedoczynnością wątroby.
Koleżanka poleciła mi zastosowanie biszolinu, aczkolwiek nie jestem jeszcze całkowicie przekonany do medycyny naturalnej. Pomimo, że mam otwarty umysł (moje zainteresowania to min. ezoteryka - stąd również ćwiczenia w myśl zasady wzajemnego uzupełniania dualności ciała i umysłu ze Wschodu) - nie jestem pewien, czy może mi to faktycznie pomóc. Czy moglibyście podać mi jakieś artykuły, z których dowiedziałbym się nieco więcej o biszolinie i jego pozytywnym oddziaływaniu?
I jeszcze jedno pytanie - czy polecacie jakieś konkretne miejsce, w którym należy go nabyć? Czy ma to być zwykła apteka, czy też nie ma żadnej różnicy i z mojego ulubionego ezoterycznego sklepu mogę zakupić biszolin bez obaw:
http://www.czarymary.pl/p_45439_biszolin_biszofitem_100g? Czy jest pomiędzy poszczególnymi "egzemplarzami" jakaś różnica, ewentualnie ryzyko związane z kupowaniem go poza apteką?
Prosiłbym o Waszą pomoc - tutaj, w temacie, na prywatną wiadomość, ewentualnie zainteresowanym z chęcią podam adres e-mail.
Pozdrawiam serdecznie,
Bernard