Tak czy siak nie jest w porządku pisanie na forum publicznym o tym o czym mówiliśmy w prywatnej korespondencji, pomijając, że sam do mnie pierwszy napisałeś, że zajmujesz się borelią, szukasz metody leczenia i że jesteś blisko znalezienia (jakieś octy). Chyba nie chciałbyś, żebym ja opisała o czym Ty pisałeś, o swojej sytuacji rodzinnej, o innych fitoterapeutach, o swoim zdrowiu, prawda? Czy to cytując czy jedynie opisując jest to złamanie zasad prywatnej korespondencji. Nie budzi to zaufania.
We wrześniu nie zakończyłam żadnego leczenia ziołami, zastosowałam jedynie metro i dumox przez 10 dni na blastocistis i helicobacter (póki co objawy ustąpiły, a na jaki czas-tego nie wie nikt) i nadal do marca stosowałam zioła na bb. Teraz nadal stosuję zioła i abx pulsy.
Gumppek, za porady dziękuję, akurat ten przepis znam. Nie wiem tylko czy taką ilość pieprzu można stosować gdy jest skłonność do wrażliwej śluzówki żołądka?. Dodam tylko, ze kurkumę należy jeść z tłuszczem. Co do zbierania samej tylu różnych ziół to z nie jest dla mnie możliwe, o czym też pisałam w mailu. Trochę zbieram ale najczęściej kupuję.