Forum "Luskiewnik" Fitoterapia, zielarstwo. Medycyna dawna i współczesna. Forum zielarzy i fitoterapeutów
Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:
Witamy na forum Zielarzy
Strona główna
Pomoc
Szukaj
Kalendarz
Zaloguj się
Rejestracja
Forum "Luskiewnik" Fitoterapia, zielarstwo. Medycyna dawna i współczesna. Forum zielarzy i fitoterapeutów
»
General Category
»
Nasze przetwory ziołowe i nie tylko
»
Szypszyniec
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
Autor
Wątek: Szypszyniec (Przeczytany 1800 razy)
Szarlotta
Nowy
Wiadomości: 2
Szypszyniec
«
dnia:
Sierpień 13, 2017, 18:52:42 »
Witam. Jestem tu nowa. Zebralam szypszynca rozanego. Jak go przerobic?
Zapisane
mariolak
Średnio Pisze
Wiadomości: 125
Odp: Szypszyniec
«
Odpowiedź #1 dnia:
Sierpień 19, 2017, 21:48:57 »
Tutaj Adam Pupka opisuje bardzo szczegółowo:
http://rozanski.ch/forum/index.php?topic=4147.msg58544#msg58544
m
Zapisane
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »
Forum "Luskiewnik" Fitoterapia, zielarstwo. Medycyna dawna i współczesna. Forum zielarzy i fitoterapeutów
»
General Category
»
Nasze przetwory ziołowe i nie tylko
»
Szypszyniec