Ja również nie rozumiem dlaczego nie można się wypowiadać na temat lekarzy którzy zniszczyli połowę mojego zdrowia i życia z tego co wiem bogami nie są. Jeżeli chcą być szanowani najpierw niech zaczną szanować ludzi i ich zdrowie.
Moja babcia miała raka lekarz wiedział że za miesiąc odejdzie z tego świata poszedł i bezczelnie ją poinformował że za miesiąc umrze zmarła 3 tygodnie wcześniej a zabiła ją sama świadomość o nadchodzącej śmierci.
Lekarz ten stał się krótko mówiąc mordercą ponieważ przyśpieszył zgon osłabiając psychikę chorej która powinna być cały czas dopingowana.
Lekarz ten również zabronił także podanie mojej babci huby brzozowe czagi ze względu na jej rzekomą szkodliwość i zabobony więc jeżeli ktoś lubi lekarzy i ich broni widać że nigdy poważnie nie chorował i nie prosił tych zwyrodnialców o pomoc w ocalenie zdrowia.
Buko zastanawia mnie dlaczego twierdzisz że ktoś kto nie ma kwalifikacji nie może dawać rad w związku z ziołolecznictwem.
Nie rozumiem również jakie kwalifikacje masz na myśli czy z ziołolecznictwa w ogóle można zrobić kwalifikacje??
oprócz kursu który jedynie upoważnia do prowadzenia sklepu który i tak zostanie zamknięty przez unię europejską
do świadomości nikt z nas tutaj obecnych nie ma kwalifikacji do leczenia ludzi.
Panowie lekarze posiadają kwalifikacje i jakoś tego nie widać po ich stanie wiedzy i podejściu do pracy i pacjenta po za tym wydaje mi się że skoro każdy z nas płaci podatki na służbę zdrowia to mamy prawo wymagać aby leczono nas porządnie a nie truto albo wręcz zabijano chemikaliami.
Nie wiem dlaczego osoby które nie chcą się dzielić swoją wiedzą zielarską chcące ją zachować dla siebie lub upowszechniać osobą godnym takiej wiedzy.
Albo ją powiększają na tym forum i dając dobre rady są nazywane burakami dla mnie osoby obnoszące się z tym jaką wielką wiedzę posiadają i gdzie to jej nie nabyły u największych mistrzów tybetu lub nepalu czyli mówiąc po Polsku w bibliotece publicznej ogólnie dostępnej
.
To dopiero są buraki które przypadkiem się dorwały do wiedzy tajemnej i ziołolecznictwa pootwierały sobie gabinety spa i udają greków i osoby wielce mądre a w zasadzie całą wiedzę wyciągają od prawdziwych zielarzy sprzedając ją za grube pieniądze.
Do świadomości osób dla których przeze mnie wygłaszane poglądy są niewygodne mamy w Polsce waszą upragnioną demokrację , wolność słowa i mityczny dobrobyt i wszędzie wałkowane hasełko masońskie wolność, równość,braterstwo
więc nie wiem w czym problem z czyimiś nie wygodnymi wiadomościami na forum do świadomości jestem Teokratą demokratyczna Polska mnie nie interesuje....... pozdrawiam