Cześć! Bardzo Was proszę o wpisy na temat, bo nie chcę , niedajbosze, zeby sie zrobiło podobnie jak tam i jeszcze w dodatku w moim wątku, plisss...Ja próbowałam kilka razy interweniować, pisałam tam do admina ale nic to nie daje, szkoda strzępić języka. Tyle w temacie.
Maleo, a jakie ziółka bierzesz, jak długo sie leczysz, z jakim skutkiem? Masz bb czy towarzyszy także? Masz/miałeś objawy neuro a moze jest na forum Twój watek to chętnie poczytam.
Ja na razie biorę zioła Joalis, są na alkoholu, mozna je brać doustnie lub wcierać. Jest ich kilka i w składzie są: pokrzywa, kwiat koniczyny,ziele majeranku,kwiat muszkatu, por(?), kwiat stokrotki, werbena, kwiat malwy, pokrzywa, bez czarny, nasiona wiesiołka. Brałam też rózne wit plus suplementy, piołun i zioła wzmacnijące ( przez 4 tygodnie, co tydzien zmiana zestawu, po przejściu całego cyklu odstawiłam na jakiś czas, właśnie nie wiem na jak długo odstawić bo cały czas to tez chyba nie można brać). Odstawiłam większość specyfików bo żołąd mi mocno dokuczał, z nim lepiej ale cholerna głowa boli i czuję się znowu jak w zakręconym słoiku.