Autor Wątek: Ziarnopłon mazidło na hemoroidy.  (Przeczytany 4829 razy)

Offline freshbynature

• Dużo Pisze
  • zioła i sport
Ziarnopłon mazidło na hemoroidy.
« dnia: Maja 15, 2012, 07:16:39 »
Witam

Dzięi uprzejmości tutejszych zielarzy dostałem spory zapas zioła(  w mojej okolicy nie spotkałem  >:() . Czas na eksperymenty. Ze zdobytych przeze mnie informacj wynika że zioło znakomicie walczy z hemoroidami. Na razie popróbuję zmiezac z olejem rokitnikowym i lnianym i podam sasiadce która bardzo cierpi z tego powodu.

Pozdrawiam - Fresh
Piękno, które ma się w sobie, nie przemija nigdy, jest  w umyśle,...ale widzą je tylko ci, kórzy umysłem sie posługują... leżysz wstań wstałes-idź idziesz-biegnij biegniesz- leć lecisz?

Offline tanzania

• Mało Pisze
  • **
Odp: Ziarnopłon mazidło na hemoroidy.
« Odpowiedź #1 dnia: Lipca 11, 2012, 00:31:08 »
Z ciekowosci zapytam, i jak radzi sobie to ziolo z hemoroidami?

Offline stukam kopytkami

• Ekspert forum
  • Dużo Pisze
« Odpowiedź #2 dnia: Lipca 11, 2012, 13:53:08 »
glistnik na bazie nalewki i gliceryny świetnie poradził sobie z początkującymi hemoroidami.
to tak z innej beczki - nie na temat ziarnopłonu.

Offline freshbynature

• Dużo Pisze
  • zioła i sport
« Odpowiedź #3 dnia: Lipca 24, 2012, 07:30:44 »
Z ciekowosci zapytam, i jak radzi sobie to ziolo z hemoroidami?

Zadziałał. Kobieta zużywa juz druga buteleczkę. dodam tylko ze dodałem do całej kombinacji oleju wrotyczowego ( sledzę wątek i widzę że idziecie podobnym tropem). Ponadto do wewnątrz zaleciłem kasztanowca na usprawnienie krążenia plus kapiele w sieczce owsianej(co trzeci dzień). Swoja droga musze przyznac ze Klimuszko miał racje w wielorakim zastosowaniu owsa(Niedawno wspominałem ze zaleczyłem sobie dośc spory wysyp na piszczelu własnie kąpielami w owsie). Pozdrawiam serdecznie

Pozdrawiam - Fresh
« Ostatnia zmiana: Lipca 24, 2012, 07:32:49 wysłana przez freshbynature »
Piękno, które ma się w sobie, nie przemija nigdy, jest  w umyśle,...ale widzą je tylko ci, kórzy umysłem sie posługują... leżysz wstań wstałes-idź idziesz-biegnij biegniesz- leć lecisz?