Sięgnąłem trochę głębiej i okazuje się, że jesteś na forum prawie 20 lat (za cztery dni masz święto). Rozpocząłeś w tym czasie trzy wątki. Jeden z nich dotyczy regulaminu, czytam :
Szukam na stronie czegoś w rodzaju regulaminu - miejsca, gdzie byłaby opisana myśl przewodnia forum, co wolno, a czego nie wolno. Nie znalazłem. Jeżeli czegoś takiego nie ma, to wszystko wolno, a chyba nie o to chodzi. Proponuję dyskusję na ten temat, albo regulamin od Gospodarza i prowadzących - bez dyskusji.
Jak dodamy do tego obietnicę wykluczenia
Powodzenia w zdobywaniu wiedzy - samodzielnie
Zakusy do gnojenia ludzi
koty w wojsku najpierw są uczone poszanowania starego wojska, zanim one będą szanowane - na szacunek najpierw trzeba zasłużyć.
bo to uczenie poszanowania to barbarzyńska praktyka !
Nieodpowiedzialne diagnozy
Jeżeli kompres z MSM na coś Tobie pomógł i to w sposób spektakularny - wniosek jest jeden - masz niedobory siarki w organizmie.
to .... ręce mi opadają. Homo sovieticus w wydaniu kaprala.
A o tym gnojeniu ludzi, pomyłkowo nazwanym przez Ciebie "uczeniem poszanowania", to popatrz co sobie zrobiłeś. Tak, sam sobie zrobiłeś.
Założyłeś, że jestem młody szczyl
pewnie też b. młody i to dlatego. Przypuszczam, że moje dzieci są od Ciebie starsze.
Obsypałeś epitetami
Dziwny jesteś (albo śmieszny )
Prawie zagroziłeś wykluczeniem
Powodzenia w zdobywaniu wiedzy - samodzielnie
I zachowujesz jak chłopczyk któremu zabrali zabawki
Przeprosin się nie domagam, zbędne.
A jak by tą barbarzyńską postawę odrzucić i w jej miejsce wprowadzić empatię, litość i miłosierdzie, to potraktował byś mnie jako gówniarza, dziwnego i śmiesznego kota, którego trzeba wprowadzić i nauczyć (czego tam uważasz). Nie było by tego bicia piany, nie denerwował byś się, może nawet byłbyś zadowolony, że jesteś mentorem takiego młodego kota w jego drodze do lepszego świata.
Niestety, wszedłeś w upokarzający dyskurs z młodym, dziwnym i śmiesznym kotem pewnie młodszym od Twoich dzieci
Przypuszczam, że moje dzieci są od Ciebie starsze.
który mnie jako najniższego w hierarchii forum już niżej nie ulokuje a Tobie na dwudziestą rocznicę wystawia odpowiednią laurkę.
Jeszcze jedno
Przeprosin się nie domagam, zbędne.
to przecież oczywiste. To ja chciałem Ciebie przeprosić, jeśli wskażesz (w ramach uczenia poszanowania dla starego) w czym i gdzie zawiniłem. Nie szczelaj focha bo to mnie niczego nie nauczy.
Ja kończę mając nadzieję, że wykorzystasz szansę. Może być przecież ostatnia. Zmień myślenie, szanuj ludzi i nie zadawaj się dziwnymi i śmiesznymi kotami jeśli naprawdę nie chcesz i pomóc. Zaprawdę powiadam Ci nie wiesz kto to i co to, takie byle co na forum.
Życzę powodzenia.